Teltudlejning

Har du brug for hjælp til denne type opgave? Så læs mere om, hvad vi kan tilbyde her.

​Teltudlejning til udendørsfesten

Hvis du har en drøm om at holde en stor udendørsfest, så klarer vi også teltudlejning hertil. Vi har telte i mange forskellige størrelser, sådan at du kan få det telt, som passer bedst til din fests behov. Vi tilbyder også udlejning af telte med gulv.

Vi tilbyder udlejning af telte med gulv

Alt efter hvor du ønsker, teltet skal stå, så kan det være rart at have et gulv i teltet. Hos Køge Serviceudlejning tilbyder vi teltudlejning både med og uden gulve, for private og erhverv i Køge, Roskilde, Greve og Solrød, samt i resten af Danmark. På den måde kan du helt selv vælge, om du ønsker teltudlejning med et gulv til eller ej. Vi har gulve, som passer til alle de telte, vi udlejer, så du er sikker på at gulv og telt passer sammen ved udlejning af telte med gulv hos os.

Alle størrelser af telte i vores teltudlejning

Når du skal holde fest og ønsker at gøre brug af udlejning af telte til fest, så er det også vigtigt, at der findes et telt, som passer perfekt i størrelsen. Hos Køge Serviceudlejning tilbyder vi leje af telte ud i mange forskellige størrelser, lige fra små telte til de helt store telte. Om du skal holde bryllup, fødselsdag eller anden fest, så har vi et telt som passer til. Vi tilbyder alt inden for festudlejning og kan også hjælpe med udlejning af borde og stole.

Kontakt os for udlejning af telte

Er du i tvivl om hvad der kan lade sig gøre hos dig, så kommer vi gerne forbi til en uforpligtende snak, om hvad dit behov er og hvilket telt, der vil passe til din fest. Brug vores kontaktformular eller ring, så vi kan aftale en tid, eller hvis du har spørgsmål til leje af vores partytelte.

​Du kan se et udsnit af vores telte her.

Her finder du priser på festtelte

Telte kan også leveres i andre størrelser. Kontakt os på telefon 56 16 76 66, for at høre mere om størrelser og priser.

Se billeder her

Se billeder af vores produkter nedenfor.