Festudlejning i Solrød, Køge & omegn – Udlejning af firmatelte

Til de helt store fester

Festudlejning i Solrød, Køge & omgen – Teltudlejning til udendørsfesten

Vi kan hjælpe dig med professionel festudlejning i Solrød, Køge og omegn.
Hvis du har en drøm om at holde en stor udendørsfest, så klarer vi også teltudlejning hertil. Vi har telte i mange forskellige størrelser, sådan at du kan få det telt, som passer bedst til din fests behov. Vi tilbyder også udlejning af telte med gulv.

Udlejning af festtelte til ethvert arrangement

ASkal du holde bryllup i baghaven eller en anden type fest, og mangler du et telt, der kan skabe de helt perfekte rammer for arrangementet? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Køge Serviceudlejning tilbyder vi partytelte-udlejning til ethvert behov.

Vi har 30 års erfaring med udlejning af festtelte og andre former for teltudlejning, og vi kommer gerne ud for at montere teltene hos kunder i Køge, Greve, Solrød og Roskilde samt andre omkringliggende områder. På den måde er det eneste, du skal gøre at bestille det telt, du har behov for, så sørger vi for resten. Alle vores telte er certificeret ud fra de gældende lovkrav.

Vi tilbyder partytelte-udlejning af enhver størrelse

Når du skal holde fest eller et andet udendørsarrangement, hvor du har behov for et telt, er det vigtigt, at teltet passer i størrelsen til det antal gæster, der skal være inde i teltet. Vi tilbyder partytelte-udlejning der dækker ethvert behov, og vi har derfor mange forskellige størrelser telte, som du kan vælge imellem.

Vi har dermed det rette telt til dig, uanset om du skal holde:

  • Bryllupsfest
  • Sommerfest
  • Konfirmationsfest
  • Fødselsdagsfest
  • Studentergilde

Ud over vores udlejning af festtelte tilbyder vi også festudlejning i form af borde og stole, service, fadølsanlæg samt duge og servietter. Derudover kan du også vælge, om teltet skal være med eller uden gulv. Du kan finde en oversigt over vores priser ved at klikke her.

Kontakt os og hør mere om vores festudlejning i Køge, Solrød & omegn

Kunne du tænke dig at høre mere om vores partytelte-udlejning, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig en billig pris på den løsning, der passer til dine behov? Så kontakt os allerede i dag på telefon 56 16 76 66 eller e-mail info@koege-service-udlejning.dk

Se billeder her

Se billeder af vores produkter nedenfor.