Teltudlejning i Køge, Solrød og resten af Danmark

Vi har alle størrelser af telte i vores teltudlejning.

​Teltudlejning/udlejning af telt i Køge, Solrød og omegn til den perfekte udendørsfest

Vi kan hjælpe med udlejning af telt i Køge, Solrød og omegn. Derfor kan vi være til stor hjælp, hvis du har en drøm om at holde en stor udendørsfest. Vi står for teltudlejningen hertil. Vi har telte i mange forskellige størrelser, sådan at du kan få det telt, som passer bedst til din fests behov. Vi tilbyder også udlejning af telt med gulv.

Vi tilbyder udlejning af telt med gulv i Solrød, Køge og omegn

Alt efter hvor du ønsker, teltet skal stå, så kan det være rart at have et gulv i teltet. Hos Køge Serviceudlejning tilbyder vi teltudlejning både med og uden gulve, for private og erhverv i Køge, Roskilde, Greve og Solrød, samt i resten af Danmark. På den måde kan du helt selv vælge, om du ønsker teltudlejning med et gulv til eller ej. Vi har gulve, som passer til alle de telte, vi udlejer, så du er sikker på at gulv og telt passer sammen ved udlejning af telte med gulv hos os.

Alle størrelser af telte i vores teltudlejning i Køge, Solrød og omegn

Når du skal holde fest og ønsker at gøre brug af udlejning af telte til fest, så er det også vigtigt, at der findes et telt, som passer perfekt i størrelsen. Hos Køge Serviceudlejning tilbyder vi leje af telte ud i mange forskellige størrelser, lige fra små telte til de helt store telte. Om du skal holde bryllup, fødselsdag eller anden fest, så har vi et telt som passer til. Vi tilbyder alt inden for festudlejning og kan også hjælpe med udlejning af borde og stole. Så hvorend du har behov for teltudlejning i Roskilde, Køge eller resten af Danmark, er vi klar til at hjælpe.

Kontakt os for udlejning af telte

Er du i tvivl om hvad der kan lade sig gøre hos dig, så kommer vi gerne forbi til en uforpligtende snak, om hvad dit behov er og hvilket telt, der vil passe til din fest. Brug vores kontaktformular eller ring, så vi kan aftale en tid, eller hvis du har spørgsmål til leje af vores partytelte.

​Du kan se et udsnit af vores telte her.

Her finder du priser på festtelte

Telte kan også leveres i andre størrelser. Kontakt os på telefon 56 16 76 66, for at høre mere om størrelser og priser. Vi ser frem til at hjælpe dig med teltudlejning.

Se billeder fra vores teltudlejning her

Se billeder af vores produkter nedenfor.