Leje af borde og stole til fest i Køge, Solrød & omegn

Vi tilbyder leje af borde og stole til den store fest.

Leje af borde og stole i Køge, Solrød og omegn – Samt alt andet til din næste fest

Hos Køge Serviceudlejning tilbyder vi leje af borde og stole til den store fest i Køge, Solrød, Roskilde, Greve og omegn samt resten af Danmark. Vi tilbyder leje af borde og stole samt alt fra teltudlejning til serviceudlejning, og det kan være til alt fra vejfester til konfirmationer og bryllupper med op til 1.000 personer.

Hjælp til det praktiske såsom leje af borde og stole

​Vi hjælper vores kunder med at få styr på alt det praktiske, så de får en fantastisk dag, hvor der ikke mangler noget. Målsætningen for vores serviceudlejning er, at vi skal kunne levere alt det, som kunderne ønsker.

Vi tilbyder utallige muligheder inden for stole og borde udlejning med videre, og derfor kan du helt sikkert finde lige præcis den løsning, som passer perfekt til jer og jeres fest.

Vores serviceudlejning inkluderer blandt andet:

​Vi er et erfarent og professionelt udlejningsfirma, som kan hjælpe med alt fra konfirmationer til runde fødselsdage samt alle andre fester og arrangementer, der kræver ekstra udstyr. Vi har blandt andet leveret til Køge Festuge, Tøse-Runden, Sjælland Rundt og Sildens dag samt et utal af private fester.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud på leje af borde og stole

​Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 56 16 76 66 eller på info@koege-service-udlejning.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på udlejning af borde og stole eller anden festudlejning i Køge, Solrød eller omegn. Vi ser frem til at hjælpe dig med det praktiske til din fest.

Du kan også se vores priser og bestille her.

Se billeder her

Se billeder af vores produkter nedenfor.