Udlejning af borde og stole hos Køge Serviceudlejning

Vi tilbyder leje af borde og stole til den store fest.

Udlejning af borde og stole samt alt andet til festen

​Hos Køge Serviceudlejning tilbyder vi udlejning af borde og stole til den store fest i Køge, Greve, Roskilde, Solrød og omegn samt resten af Danmark. Vi tilbyder leje af borde og stole samt alt fra teltudlejning til serviceudlejning, og det kan være til alt fra vejfester til konfirmationer og bryllupper med op til 1.000 personer.

Hjælp til det praktiske såsom udlejning af borde og stole

​Vi hjælper vores kunder med at få styr på alt det praktiske, så de får en fantastisk dag, hvor der ikke mangler noget. Målsætningen for vores serviceudlejning er, at vi skal kunne levere alt det, som kunderne ønsker.

Vi tilbyder utallige muligheder inden for stole og borde udlejning med videre, og derfor kan du helt sikkert finde lige præcis den løsning, som passer til jer og jeres fest.

Vores serviceudlejning inkluderer blandt andet:

​Vi er et erfarent og professionelt udlejningsfirma, som kan hjælpe med alt fra konfirmationer til runde fødselsdage samt alle andre fester og arrangementer, der kræver ekstra udstyr. Vi har blandt andet leveret til Køge Festuge, Tøse-Runden, Sjælland Rundt og Sildens dag samt utallige private fester.

Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud

​Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 56 16 76 66 eller på info@koege-service-udlejning.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på udlejning af borde og stole eller anden festudlejning.

Du kan også se vores priser og bestille her.

Se billeder her

Se billeder af vores produkter nedenfor.